Персонални колажи

cards_wonderИскате ли да станете филмова звезда, да бъдете герой от приказка или просто да направите забавен или романтичен подарък на някой? Тук е правилното място и ние сме хората, които ще превърнат вашето желание в уникален подарък. Ето някои категории за колажи, но помнете – въображението няма граници:

Колажите могат да бъдат тип фотоманипулации или скрапбукинг. Всеки един колаж се прави индивидуално, според човека, за когото е предназначен. Има различни стилове и видове дизайн. На практика няма рамка, в която да се поберат всички възможности. Просто споделете с нас вашето желание и ние ще дадем най-доброто от себе си, за да го изпълним.

Процесът на работа:

  1. Свържете се с нас по най-удобния за вас начин – телефон, електронна поща или ни посетете на място.
  2. По време на нашата първа консултация ние ще обсъдим дизайна, тематиката на проекта, колко снимки ще включим, в какъв размер ще бъде колажът и др.
  3. След като уточним всички детайли вие ще трябва да ни предоставите снимките, с които ще работим. Желателно е снимките да бъдат с добро качество, за да постигнем  естетически добра визия. След това ще изработим примерен вариант на вашия колаж, който ще имате възможност да видите преди отпечатването, за да се направят корекции, ако е необходимо.
  4. Когато сте доволни от крайния резултат, може да получите вашия колаж, отпечатан в предварително уговорения размер. По желание колажите могат да бъдат рамкирани.

Примерни размери на колажа: 21 см х 29,7 см (формат А4); 30 см х 40 см; 40 см х 50 см; 50 см х 70 см; 70 см х 100 см

Посочените размери са примерни, можем да изработим всеки колаж и в нестандартен размер. Всички колажи до размер 30 см х 40 см се отпечатват на хартия двустранен хром мат 150 гр. Колажи с по-големи размери, тип постери, се отпечатват на 170 гр хартия или на самозалепващо фолио.

Колаж тип фотоманипулация
Колаж тип скрапбукинг

Цени: Стойността на вашия колаж зависи от неговия вид /фотоманипулация или тип скрапбукинг/, от броя снимки, които желаете да се включат, размерът и допълнителни екстри като ламиниране и рамкиране. За да получите точна оферта за изработката на вашия личен колаж, моля използвайте нашата форма за контакт или се свържете с нас по най-удобния за вас начин.