Албуми

Дизайнът на албумите или още фотокниги, може да бъде в различен стил, съобразен с поводът, по който се прави. Размерите и броят на страниците също могат да са различни. Албумите, които изработваме, са с висококачествен печат на хромов картон, покрити са с матиран ламинат за по-дълъг живот. По желание на клиента корицата на албума може да бъде украсена допълнително с камъчета, хартиени цветя или дантели, за да се засили скрапбукинг ефектът.

Процесът на работа:

  1. Свържете се с нас по най-удобния за вас начин – телефон, електронна поща или ни посетете на място.
  2. По време на нашата първа консултация ние ще обсъдим дизайна, тематиката на проекта, колко снимки ще включим, в какъв размер ще бъде албумът и др.
  3. След уточняването на детайлите трябва да ни предоставите снимки, по възможност с добро качество, подредени в реда, по който искате да ги включим в албума. Ще направим 2-3 примерни страници, които ще може да видите преди да продължим цялостната работа по проекта.
  4. По време на целия процес на изработка ще ви държим в течение как върви работата, ще имате възможност да видите всяка страница и да направим корекции, ако са необходими. Когато сте доволни от крайния резултат, ще получите отпечатан своя уникален албум.

Албумите, които правим, се изработват ръчно, НЕ използваме автоматичен софтуер. Това е още една причина да бъдат наистина уникални. Ето няколко предложения за теми. Този списък съвсем не изчерпва всички възможности – има още много теми, които могат да се включат. Видовете дизайн и елементите, които могат да се използват са неограничени – вариантите тук са само начало, за да ви подскажем някаква идея: