Услуги

Предлагаме пълно рекламно обслужване – от дизайна до изработката.

bilbord0_gio_GRAY

» Специализирани сме във всички области на  Външната реклама:

Екипът ни винаги е на разположение, за да обсъдим дизайна и начинът на изработка на едно рекламно съоръжение, така че да се постигне максимален рекламен ефект.

karolina_car» Брандиране на автомобили с висококачествено самозалепващо фолио – атрактивен начин на реклама, чрез който няма как да останете незабележими. Използваме специализирани и устойчиви на външно влияние фолиа, а в много от случаите за по-дълъг живот на надписите и принтовете се поставя и допълнителен ламинат.

 » Графичен дизайн и предпечатна подготовка рекламните елементи в едно печатно изделие трябва да бъдат добре балансирани и подбрани. Ние можем да използваме вашите сурови идеи и да създадем едно професионално маркетингово решение, което изцяло да задоволи вашите нужди. Ако нямате идея как да изглеждат вашите рекламни материали, ние ще ви предложим стилен и креативен дизайн, ще ви консултираме за всички технически изисквания, за да постигнем максимален резултат.  С нас вие може да създадете своите:       Calligraphy

Ivo_Stela

А ако искате да създадем за вас уникален фотоколаж или албум, събрал вашите скъпи спомени, моля, свържете се с нас и ние ще ви консултираме относно размера, вида на изделието, броя на снимките, хартията, количеството страници /за албум/ и всички останали специфични изисквания.